ALOE GELATIN 3 IN 1

HARGA : RM35
POSTAGE : RM15 (SM) RM26 (SS)

Set mandian dari bauan yg sgt mendamaikn,iaitu *ALOE GELATIN*

KELEBIHAN MANDIAN ALOE GELATIN 3 IN 1 
Memberi kelembapan yg maksima.
Mencerahkan kulit dgn penggunaan konsisten
Tidak melekit.
Sesuai utk semua golongan.
Menghilangkan daki-daki dan kulit mati
Sekatakan kulit badan.
Wangian ala aromaterapi.
Kulit lebih segar
Tahan sehingga 3 bulan/set
Haruman yang berpanjangan & tahan lama
Memelihara Kehalusan Kulit
Dapat Mencerahkan , Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi
Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati
Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak
Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan
Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah, hantaran pertunangan, perkahwinan, dll

1 set Body Whitening ALOE GELATIN mengandungi:-

Bathsalt (Scrub) 400g
Bodybath 500ml
Bodylotion 300ml

Wangiiiiiiii sgttt!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~

BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN SCRUB DENGAN BETUL
~~~~~~~~~~~~~
LANGKAH 1 :
Sebelum memakai body scrub ke seluruh tubuh, lebih baik jika anda mandi terlebih dahulu dengan menggunakan mandian untuk menghilangkan bakteria dan kuman

LANGKAH 2 :
Setelah mandi, keringkan tubuh dengan tuala yang bersih

LANGKAH 3 :
Setelah badan kering dan masih dalam keadaan agak lembab, sapukan body scrub ke seluruh tubuh;

LANGKAH 4 :
Gosokkan body scrub dengan cara memutar membentuk lingkaran;

LANGKAH 5 :
Gosok body scrub dengan perlahan-lahan serta hindari bagian kulit yang sangat sensitif atau terdapat luka

LANGKAH 6 :
Biarkan body scrub mengering pada tubuh lalu gosokkan body scrub secara perlahan.

LANGKAH 7 :
Akhir sekali, bersihkan tubuh dengan gel mandian diikuti air yang bersih. Kemudian lapkan tubuh dengan tuala yang bersih
💋
Mudah kan
Anda dah tahu kan macam mana nak gunakan Scrub dengan Betul.
Lepas ini pasti kulit anda akan lebih Cantik & Halus selepas menggunakan Scrub dari Aloe Gelatin ni.
Sudah la kulit Lebih Cantik , Halus malah anda juga akan lebih Relax lepas menggunakan Set Mandian Aloe Gelatin
🌻🌼🌻🌼

CARA MENGGUNAKAN SET MANDIAN ALOE GELATIN :
~~~~~~~~~~~~
👉Basahkan bdn dgn air 30% , pastu sental badan dgn Body scrub selama 15 min sekurang-kurangnya.. Bahagian yg berdaki, ada hitam-hitam tu gosok lama-lama skit nooooo… hehe biarkan seketika. kemudian baru bilas.
👉Mandi seperti biasa menggunakan body wash.
👉Selepas mandi, lap badan dan boleh sapu body lotion yg wangi tu.
~~~~~~~~~ 

Advertisements