ALANA KOPI HIJAU
HARGA : RM39
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)
*MEMBAKAR LEMAK, TANPA PERLU BERDIET* 😁
*MINUM KOPI PUN BOLEH KURUS!! TAK BAHAYAKAN KESIHATAN …DIJAMIN HALAL* 😍
KOPI HIJAU membuktikan memang dapat membakar lemak tanpa diet dan exercise.
Alana Kopi Hijau juga mengandungi extra Susu Kambing yg dapat membekalkan tenaga yang cukup, mengenyangkan dan yg paling best sebab tinggi dengan Vitamin dan Mineral berbanding susu lembu.
Bijian Chia Seed dalam kandungan Alana Kopi Hjiau ni, Memang laa sangat-sangat banyak kebaikan dia iaitu blh mencegah kanser, baik untuk penghadaman, membuang toksin dalam badan, mengurangkan berat badan, aihh memang kena sangat la kalau nak kurus dengan ALANA ni.
KELEBIHAN ALANA KOPI HIJAU
Menurunkan tekanan darah tinggi.
Membuang toksin dalam badan.
 Melancarkan penghadaman.
Membakar lemak berlebihan.
Meningkatkan metabolisma.
Memberikan tenaga.
Mengenyangkan.
Awet muda.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
Habbatus Sauda
Chia Seed
Arabica Coffee
Susu Kambing
CARA PENGAMBILAN
Minum pagi 1 sachet time breakfast.
1 box 15 sachet.
KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
Alana Green Coffee produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
HALAL dan disahkan KKM !.
SIAPA YANG PATUT CUBA?
✔ Seseorang yang selalu mengalami masalah Peha besar dah makin melecet!
✔ Berat badan anda semakin bertambah tambah walaupun excercise dan tak makan mcm nak mati!
✔ Perut terlampau buncit sebab tak berak n over makan!
Advertisements