ANAQAH CHIA SEED
180g FREE 5g

HARGA : RM25
KOS POS : RM8 (SM) RM12 (SS)

ANAQAH CHIA SEED
:SEBUTIR SEJUTA KHASIAT:

Adakah anda tahu apa tu chia seed?? Ia adalah sejenis bijian ORGANIK yg mengndungi banyak khasiat & kelebihan2 istimewa😍😍

Memperkenalkan ANAQAH CHIA SEED..CHIA SEED NO 1 TERBAIK UTK KESIHATAN ANDA!!!

Kenapa anda perlu percaya pada ANAQAH CHIA SEED?? :

✔Mempunyai SIJIL HIGH QUALITY ORGANIC FROM MEXICO daripada CHIASEED GROWERS ANALYSIS MEXICO..yang membezaknnya dengan chia seed yang lain. Khas untuk ANAQAH CHIASEED shj! Membuktikan Chiaseed yang di bekalkan berkualiti tinggi.

✔Mempunyai SIJIL HALAL MALAYSIA yang sangat penting bagi pengguna terutamanya Mereka yang beragama Islam. Boleh rujuk pada produk.

✔SIJIL OTCO USDA yang mengesahkan ANAQAH CHIASEED sah HIGH ORGANIC. Hanya organisasi OTCO USDA sahaja yang berhak keluarkan sijil ini.

✔EXPIRED DATE SELAMA 2 TAHUN..PADA 2019. Ia sebagai rujukan pengguna demi menjaga kualiti ANAQAH CHIASEED

✔TAHAP KEBERSIHAN TERJAMIN dgn adanya sijil halal! ANAQAH CHIASEED Tidak perlu di cuci dahulu sebelum di rendam.

✔BOTOL MESRA PENGGUNA.. Tahn lasak..travelfriendly. Hanya perlu shake sahaja.

✔BOTOL YG BOLEH DIGUNA PAKAI SEMULA..Botol yang kosong boleh di guna pakai untuk mengisi rempah ratus dll.

Antara fungsi ANAQAH Chia Seed :
– Mengawal berat badan
– Pengawalan gula darah yang lebih baik
– Meningkatkan tahap kesihatan jantung
– Mengatasi masalah sembelit
– Menggalakkan keanjalan dan pergerakan sendi
– Meningkatkan keupayaan utk menumpukan perhatian
– Melegakan refluks asid dan pedih ulu hati
– Membekalkan nutrisi untuk ibu mengandung
– Menggalakkan kulit dan rambut yang sihat dan cantik

ANAQAH CHIA SEED AKN SELESAIKAN MASALAH ANDA DLM SEKELIP MATA..

SESUAI UTK SEMUA PERINGKAT UMUR.

Anda cuba anda tahu kelebihannya..terbukti berkesan dgn HARGA MAMPU MILIK!!!😍😍

10 soalan berkaitan – ANAQAH CHIA SEED (ACS) 🌹

  1. ACS ada campuran bahan kimia tak?

– ACS sebenarnya superfood. Tidak melalui apa-apa proses. Diibaratkan awak makan sayur segar dipetik dari pokok. Sama macam ACS ni. Tak perlu takut untuk diamalkan cuma jangan berlebihan.

  1. Apa keistimewaan ACS?

– 5x ganda lebih Kalsium daripada susu
– 7x ganda lebih Vitamin C daripada buah Oren
– 2x ganda lebih Antioksida berbanding buah Blueberry
– 3x ganda lebih Zat Besi daripada Bayam
– 8x Ganda lebih Omega 3 daripada Ikan Salmon

  1. Sebelum baca lebih lanjut awak perlu tahu :

– KANSER PROSTAT tidak dibenarkan sama sekali
– Darah tinggi yang mengambil ubat ASPIRIN tidak dibenarkan / atas kebenaran doktor sahaja
– Sakit jantung yang mengambil ubat ASPIRIN tidak dibenarkan / atas kebenaran doktor sahaja
– Baby yang belum start solid food tidak dibenarkan
– Pesakit buah pinggang boleh dengan kuantiti air & chiaseed yang sediki. Cth : 500ml air + 3-5shake chiaseed
– Pesakit cyst start dengan kuantiti yang sedikit.

  1. Siapa yang boleh mengamalkan ACS?

– bermula bayi (yang dah start solid food) sehingga golongan tua).

  1. Ibu menyusu dan mengandung boleh amalkan ACS?

– sangat digalakkan kerana ACS membantu untuk menambahkan susu badan dan menaikkan HB ibu mengandung.

  1. Berapa kuantiti untuk sehari?

– 1 sudu besar. Jika tiada perubahan, up ke 2 sudu besar.

  1. ACS oleh dicampur dalam apa ya?
    -boleh dimasukkan ke dalam sebarang jenis minuman (kecuali kopi), makanan dan salad. Nak makan macam tu jer pon boleh.

  2. Ada pantang larang tak bila mengamalkan ACS?

– TIADA. Cuma diwajibkan minum banyak air kosong.

  1. Sebotol tahan lama mana?

– sebotol ada 180g (FREE 5g), sehari ambil 1 sudu besar. Lebih kurang sebotol untuk sebulan.

  1. Berapa harga sebotol?

– Rm25 sahaja.

Advertisements