PERFUMED DEEP HEAT LOTION
BY INSPIRE RICH

HARGA : RM25
KOS POS : RM7 (SM) RM11 (SS)

✔LOSYEN LANGSING TERLAJAK MURAH dan PALING BERKESAN

“Biasanya Product langsing ,seminggu dah dekat RM100. Kalau sebulan dah RM400 tu.. perghhh…MAHAL dan tak berbaloi langsung ..tapi dengan Losyen LANGSING INSPIRE memang murah gila.SAPU JE….lagi pun bau WANGI macam Minyak Wangi yang Famous tu….
Hanya RM25 je sebotol Losyen Inspire ni “- Nadia Halim 26

Jom cuba losyen ni..
tengah hangat dipasaran.
Sebab losyen ni wangi tau, ada perfume antarabangsa.
Tak melekit pon bila pakai.
Lelaki dan perempuan yang nk kurus, buang lemak kat lengan, peha, perut, pinggul boleh la mencuba. … Ops, nak buang lemak kat dagu pun boleh tau..
Tak ada siapa pun yang tahu anda sedang memakai losyen panas, sebab apa?? Sebab lepas sapu terus bau minyak wangi uolls!! …

Wanita2 yg baru lepas habis pantang & pergi kerja nak pakai girdle atau bengkung moden pun sesuai sangat sapu losyen ni.

Rahsia Kenapa Losyen INSPIRE ini ramai yang nak cuba.
[✔] Menghilangkan Dagu Berlapis (Sedikit sapuan)
[✔] Mengecilkan Lengan Yang Berlemak
[✔] Mengurangkan Perut Buncit
[✔] Memecahkan Lemak-lemak Berlebihan
[✔] Menghilangkan Selulit Dan Tanda Regangan
[✔] Melangsing Dan Mencantikkan Bentuk Badan
[✔] Melegakan Sakit-sakit Sendi Dan Otot
[✔] Melegakan Ketidakselesaan Senggugut
[✔] Membuang Lebihan Angin Dalam Badan

SAPU JE Losyen INSPIRE …..

Memang terbukti berkesan untuk mereka yang ada masalah seperti diatas.Kita dah ada ramai testimoni!!

Dan lagiii…Wangi macam minyak wangi jenama terkenal inspirasi dari Gucci , Angel ,Lady Million dan lain2 lagi pilihan….jimat tak payah pakai minyak wangi mahal2 dan.Bau Long Lasting.

Losyen Slimm dalam pelbagai haruman ANTARABANGSA

*For Men
– Desire Blue
– Eternity
– One Million Man

*For Ladies
– Angel
– Gucci
– Lady Million
– Jadore
– Midnight Fantasy
– Chanel Allure

***Alcohol Free

Ciri-ciri dan kelebihan Produk :
~Tiada kandungan PARABEN
~Tidak berminyak dan mudah menyerap
~Boleh bawak solat kerana tiada Alkohol
~Bau wangi yang kekal lama
~Murah dan Sangat Efektif.
~Harga Runcit Hanya RM25 sebotol

Cara Menggunakan Losyen Inspire
1. Selepas mandi picit Losyen Inspire dalam kuantiti yang sesuai dan sapu ke tempat bermasalah contohnya di perut, lengan, peha dan betis. Jika ingin sapu di bahagian bawah dagu pastikan ianya sapuan nipis sahaja.

2. Sapu ikut arah lawan jam dalam jangkamasa 5 minit untuk memberi kesan yang lebih optimum dalam proses pembakaran lemak-lemak degil.

3. Rajinkan diri berjalan-jalan atau paling mudah dengan ‘window shopping’. Dan yang pasti paling berkesan adalah dengan melakukan SENAMAN RINGAN setiap hari.

4. Pastikan anda minum air secukupnya, sekurang-kurang 8 gelas sehari untuk melancarkan pencairan lemak-lemak badan melalui sistem perkumuhan.

5. Jika ingin digunakan untuk melegakan lenguh-lenguh badan, sakit pinggang atau sakit lutut, cukup sekadar hanya sapu pada tempat yang berkenaan sahaja.

 

Cara Menggunakan Losyen Inspire
1. Selepas mandi picit Losyen Inspire dalam kuantiti yang sesuai dan sapu ke tempat bermasalah contohnya di perut, lengan, peha dan betis. Jika ingin sapu di bahagian bawah dagu pastikan ianya sapuan nipis sahaja.

2. Sapu ikut arah lawan jam dalam jangkamasa 5 minit untuk memberi kesan yang lebih optimum dalam proses pembakaran lemak-lemak degil.

3. Rajinkan diri berjalan-jalan atau paling mudah dengan ‘window shopping’. Dan yang pasti paling berkesan adalah dengan melakukan SENAMAN RINGAN setiap hari.

4. Pastikan anda minum air secukupnya, sekurang-kurang 8 gelas sehari untuk melancarkan pencairan lemak-lemak badan melalui sistem perkumuhan.

5. Jika ingin digunakan untuk melegakan lenguh-lenguh badan, sakit pinggang atau sakit lutut, cukup sekadar hanya sapu pada tempat yang berkenaan sahaja.

Advertisements